Ads Top

Drie Sony smartphones met nieuw design

Sony introduceert op de CES beurs in Las Vegas drie smartphones met nieuw design: Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra en Xperia L2.

De Xperia XA2 bevat een krachtige 23MP camera met Sony’s grote 1/2.3” Exmor RS for mobile image sensor, met een ISO-waarde tot 12800 voor de beste foto’s met weinig licht.

Deze nieuwe smartphone is bovendien in staat om video op te nemen in 4K resolutie, waarmee je meer kleur vastlegt en helderdere beelden schiet. Daar wordt in de Xperia XA2 bovendien de mogelijkheid om in 120fps slow motion video’s te maken, om actie en beweging te dramatiseren. Selfies maak je met de 120° extra wijde 8MP selfie-camera, waar werkelijk iedereen op past.

De Xperia XA2 draait op Android 8.0 Oreo en is beschikbaar in maart in de kleuren Silver, Black en Blue voor een verkoopadviesprijs van 349 euro.

De Xperia XA2 Ultra is uitgerust met een dual front-camera; een 16MP front-camera met Optische Beeldstabilisatie en 8MP front-camera met extra wijde 120° lens. Allebei deze selfie-camera’s beschikken over een flits, zodat je altijd en overal de beste selfies met je vrienden en familie kunt maken. Aan de achterkant beschikt de Xperia XA2 Ultra over dezelfde 23MP camera module als de Xperia XA2, inclusief 4K video opnemen en 120fps slow motion mogelijkheden.

De Xperia XA2 Ultra heeft Sony’s meest levendige 6 inch Full HD scherm tot op heden – gemaakt van het sterke en duurzame Corning Gorilla Glass. De batterij levert 3.580 mAh en is de grootste batterij die Sony ooit in een smartphone heeft verwerkt.

De Xperia XA2 Ultra beschikt over Android 8.0 Oreo en beschikbaar in drie kleuren: Silver, Black en Blue. Het toestel heeft een verkoopadviesprijs van 429 euro en ligt in maart in de winkels.

De Xperia L2 beschikt over een 5.5 inch HD scherm voor het maken van video’s en sociale media.

Aan de achterkant zit ook een 13MP camera, terwijl de 8MP front-camera beschikt over een extra wijde lens van 120 procent.

De 3.300 mAh batterij betekent dat je de gehele dag zorgeloos je telefoon kunt gebruiken. De Xperia L2 ontgrendel je gemakkelijk met de vingerafdruksensor aan de achterkant van het toestel.

Xperia L2 wordt geïntroduceerd in twee kleuren: Black en Gold en draait op  Android 7.1.1 Nougat. De Xperia L2 heeft een verkoopadviesprijs van 249 euro en is beschikbaar vanaf de vierde week van januari.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.