Ads Top

Hisense start met smartphones in Nederland

Vanaf januari 2018 zijn de smartphones van het Chinese merk Hisense. Hisense wordt in Nederland vertegenwoordigd door Quantis Electronics.

Sinds juni 2017 is het Hisense merk officieel verkrijgbaar in Nederland. Na de start met koel-vriescombinaties wordt het assortiment nu uitgebreid met twee smartphones: de Hisense C30 ROCK en Hisense C30 ROCK Lite. Beide smartphones combineren de nieuwste technologie met een opvallend design.

De Hisense C30 ROCK is schokbestendig en IP68 gecertificeerd waardoor je hem 30 minuten lang tot anderhalve meter onderwater kunt gebruiken.

De 16MP Q-shot camera met LED flash op de achterzijde en 5MP camera op de voorzijde zorgen ervoor dat je al je dierbare momenten kunt vastleggen, zegt Hisense.

Daarnaast beschikt de ROCK over een lange accuduur en is dual SIM zodat je hem zowel zakelijk als privé kunt gebruiken.

De C30 ROCK Lite is het kleurige ‘zusje’ van de C30 ROCK. Deze smartphone is leverbaar met subtiel gekleurde randjes (rood, groen of blauw).

De C30 ROCK Lite combineert het Android 7.0 Nougat besturingssysteem met een Quad-core processor en 2GB RAM-geheugen. Met 16MB intern geheugen (uit te breiden tot 128GB) heb je genoeg ruimte voor je foto’s en video’s. De C30 ROCK Lite beschikt over een 8MP camera op de achterzijde en een 5MP camera op de voorzijde waardoor je haarscherpe foto’s in HD-kwaliteit kunt maken. Ook de ROCK Lite heeft een lange accuduur en is dual SIM.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.