Ads Top

We.Stream lanceert veilige mobiele Wifi-hotspot tijdens CES 2018

Mobiele data-aanbieder Mondicon lanceert op 9 januari 2018 tijdens ’s werelds grootste techbeurs CES in Las Vegas een nieuw product: We.Stream. We.Stream zou een veilige mobiele Wifi-hotspot zijn, voorzien van ingebouwde Cloud-SIM technologie.

We.Stream maakt deel uit van de Nederlandse StartupDelta delegatie onder leiding van Prins Constantijn. Het Holland Paviljoen neemt een prominente plek in op Eureka Park, de plek waar tijdens CES de laatste innovaties en technologieën worden gepresenteerd.


Bij de eenmalige aanschaf van het apparaat à 149 euro (excl. BTW) is standaard een 2 GB databundel inbegrepen die in meer dan 100 landen gebruikt kan worden. De klant kan vervolgens met één klik via het touchscreen van de We.Stream additionele databundels van 2, 5 of 10 GB aanschaffen. Alle bundels zijn 30 dagen geldig en kunnen dankzij de ingebouwde Cloud SIM in meer dan 100 landen wereldwijd gebruikt worden. Voor frequente reizigers biedt We.Stream ook een jaar lang wereldwijd onbeperkt internet aan voor een eenmalig bedrag van 249 euro. Alle databundels zijn eenvoudig bij te bestellen via het touchscreen van het apparaat en komen na betaling middels creditcard of PayPal account direct beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.