Ads Top

Robin Mobile goedkoopste Sim Only voor onbeperkt gebruik

De allergoedkoopste provider die een abonnement aanbiedt zonder internet is Youfone. Voor 125 belminuten en 125 sms’jes betaalt men 3 euro per maand. Wanneer iemand geen internet nodig heeft, maar wel onbeperkt wilt bellen en sms’en, dan is Ben de goedkoopste provider. Met een tweejarig contract betaalt men 7,50 euro per maand voor het abonnement en er is zelfs een maandelijks contract mogelijk waarvoor  8,50 euro per maand wordt betaald.

Wanneer er wordt gekeken naar een Sim Only abonnement waarbij internet van belang is, dan is het abonnement van Ben het goedkoopst. Een abonnement zonder belminuten en sms’jes is ondenkbaar. Bij het tweejarige abonnement van Ben ontvangt een klant 100 belminuten/sms’jes en een databundel van 1000 MB (4G) voor 8 euro per maand. Voor 11 euro per maand heeft men een tweejarig abonnement met 100 belminuten/sms’jes en 2500 MB (4G).

Bij een tweejarig abonnement met 100 belminuten/sms’jes en 5000 MB is de prijs bij Ben en Tele2 beide 13 euro. De internetsnelheid van Tele2 is dan nog wel 2,25 keer zo snel dan die van Ben.

Bij een abonnement waarbij iemand alles onbeperkt wilt, is men bij Robin Mobile het goedkoopst uit. Het is een maandelijks opzegbaar abonnement voor € 19,95 per maand, waarbij het gaat om een 3G netwerk en een internetsnelheid van 2,0 Mb/s.

Bij Tele2 is een tweejarig abonnement 25 euro per maand, waarbij het gaat om een 4G+ netwerk en een internetsnelheid van maximaal 225 Mb/s.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.