Ads Top

Moto G5S en Moto G5S Plus naar de Benelux

De Moto G5S en Moto G5S Plus komen naar de Benelux aan, twee nieuwe toevoegingen van Motorola aan de Moto G-lijn. De toestellen zijn beiden speciale edities van het populaire Moto G5 toestel.

De Moto G5S heeft een volledig metalen unibody-design dat bestaat uit één stuk hoogwaardig aluminium. Dankzij de 3000 mAh batterij kun je de hele dag zonder oplader.

Het toestel beschikt verder over een 16MP-camera met hoge resolutie en fase-detectie autofocus (PDAF). Met de 5MP groothoekcamera met LED-flits kun je eenvoudig selfies maken. De Moto G5S heeft een 5,2 inch Full-HD display, een 1.4 Ghz octa-core processor en 4G snelheid. 

De Moto G5S Plus ontworpen. bezit nóg meer mogelijkheden, zoals een 13MP dual-camera aan de achterkant van het toestel, gecombineerd met speciale fotoverbeteringssoftware en een selectieve focus modus voor het schieten van professionele foto’s.

De 8MP groothoekcamera van de Moto G5S Plus heeft LED-flits en een nieuwe panoramische modus, zodat je nog meer kunt vastleggen. De Moto G5S Plus beschikt ook over een indrukwekkend volledig metalen unibody-design en een 5,5 Full-HD display, dat perfect is om onderweg naar films te kijken. Daarnaast is het toestel voorzien van een Qualcomm Snapdragon 2.0 GHz octa-core processor, krachtige grafische mogelijkheden en ondersteuning voor 4G LTE, zodat je je favoriete apps kunt gebruiken zonder vertraging.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.