Ads Top

WiFi belangrijkste criterium voor Nederlander bij boeken van vakantie

De aanwezigheid van Wifi blijkt het belangrijkste criterium voor Nederlanders bij het boeken van een vakantie. Dit blijkt uit een internationaal onderzoek van reisconcern Thomas Cook (met de merken Neckermann en Vrij Uit), waarbij reizigers is gevraagd wat zij belangrijk vinden bij het maken van een vakantiekeuze. Opvallend is ook de invloed die onze kinderen hebben op de keuze van het hotel en het feit dat Nederlanders graag contact leggen met de lokale bevolking.

Voor dit online onderzoek heeft Thomas Cook families met minstens één kind bevraagd die in de afgelopen maanden een strandvakantie hebben geboekt. Hierbij is o.a. gevraagd naar de beweegredenen van het kiezen van een vakantiebestemming, de belangrijkste criteria voor het kiezen van een accommodatie en de invloed van hun kinderen op dit proces.

Europeanen zijn over het algemeen niet geïnteresseerd in ‘Open Work Spaces’ in de hotels, maar high-speed Wifi  is tijdens de vakantie wel erg belangrijk. Hierbij voeren Nederlanders met 82% de lijst aan. Binnen het internationale reisconcern wordt de opmerking ‘Go Dutch, get online’ veel gebruikt. Digital-detox reizen zijn veel minder relevant dan vaak gedacht wordt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.