Ads Top

Apple vernieuwt App Store

Apple heeft een gloednieuwe App Store onthuld, met tabbladen voor apps en games. Het begint allemaal met het tabblad Vandaag, waar je elke dag nieuws vindt over games, apps en de app-cultuur.

Games vormen de populairste categorie in de App Store, en in het nieuwe ontwerp is nu één tabblad helemaal aan games gewijd. Er staan aanbevelingen voor nieuwe releases en updates, boeiende video’s, hitlijsten voor games en speciale verzamelingen.

De gloednieuwe App Store maakt deel uit van iOS 11. De preview van de systeemsoftware voor iPhones en iPads is via het iOS Developer Program beschikbaar reed beschikbaar voor ontwikkelaaes. Een openbare bètaversie is later deze maand voor iOS-gebruikers beschikbaar op beta.apple.com.

iOS 11 is dit najaar verkrijgbaar als gratis software-update voor iPhone 5s en nieuwere versies, alle iPad Air- en iPad Pro-modellen, iPad van de vijfde generatie, iPad mini 2 en nieuwere versies en iPod touch van de zesde generatie.

Sinds de introductie van de App Store in 2008 zijn inmiddels ruim 180 miljard apps gedownload en heeft Apple meer dan 70 miljard dollar aan ontwikkelaars uitbetaald.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.