Ads Top

In de HTC U11 kun je knijpen

Geïnspireerd door de kracht van aanraking onthult HTC vandaag de HTC U11, ´s werelds eerste telefoon met knijpbediening. Zo is bijvoorbeeld het maken van een foto nog nooit zo makkelijk geweest. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je je telefoon laat vallen terwijl je poseert. Gewoon poseren, lachen en knijpen, zegt HTC. Je kunt ook sneller dan ooit berichten versturen. Even knijpen, bericht inspreken en verzenden.

De knijpfunctionaliteit is zelfs aan te passen aan je eigen voorkeuren. Open je e-mail, favoriete game of app of kies een van de vele andere opties. Daarnaast geeft HTC Edge Sense je de mogelijkheid om acties te koppelen aan kort of lang knijpen voor nóg meer controle.

Het toestel heeft verder een vloeibaar oppervlak, een innovatief design dat zorgt voor een 'schitterende reflectie'.

De HTC U11 introduceert ook de laatste versie van HTC USonic, dat nu Active Noise Cancellation combineert met de mogelijkheid om het geluid af te stellen op het persoonlijke gehoor.

De HTC U11 is ’s werelds eerste commerciële telefoon die draait op het Qualcomm Snapdragon™ 835 Mobile Platform waaronder ook UFS 2.1 valt, wat een extreem snelle processor combineert met de snelste geheugenfunctie.


De HTC U11 is vanaf juni beschikbaar in Amazing Silver (zilver), Sapphire Blue (blauw), Brilliant Black (zwart) en Ice White (wit) met een adviesverkoopprijs van 749 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.