Ads Top

T-Mobile Go Unlimited van 35 voor 30 euro per maand

Vanaf vandaag krijgen T-Mobile klanten vijf euro per maand korting op Go Unlimited. Het enige wat klanten hoeven te doen, is zich aanmelden voor het loyaliteitsprogramma T-Mobile Samen, een groep aanmaken met minimaal twee vrienden, familieleden of wie dan ook met een T-Mobile abonnement en ze krijgen het loyaliteitsvoordeel, zonder verdere verplichtingen.

Traditionele loyaliteitsprogramma’s in de markt, zoals van KPN, geven klanten vaak alleen korting bij elk abonnement dat ze toevoegen op hetzelfde adres. T-Mobile vindt dat veel te beperkend.

Je kunt de groep op elk moment verlaten en je aanmelden bij een andere. Zolang je deel uitmaakt van een groep met minimaal twee andere T-Mobile klanten, ontvang je maandelijks de korting van vijf euro op je Go Unlimited-abonnement of tot vijf euro korting op een ander T-Mobile abonnement. Klanten met een zakelijk abonnement of prepaid abonnees ontvangen deze loyaliteitskorting niet. Het extra voordeel voor klanten is afhankelijk van het tariefplan.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.