Ads Top

Simyo voert prijsverlaging door en maakt 4G gratis

Simyo vernieuwt per 14 maart 2017 zijn bel- en internetbundels. Klanten kunnen nu onder andere kiezen uit een onbeperkte belbundel. Daarnaast wordt 4G gratis voor alle Sim Only-klanten en worden de internetbundels in prijs verlaagd.

Klanten van Simyo kunnen voortaan ook kiezen voor onbeperkt bellen. Net als vroeger is een sms’je gelijk aan één minuut bellen. Daarnaast zijn ook de internetbundels goedkoper en overzichtelijker geworden. De internetbundels hebben 1000, 2000 of 4000 MB. Deze bundels zijn flink in prijs gedaald.

Bovendien is 4G-internet voortaan gratis voor Sim Only-gebruikers. Klanten hoeven hiervoor alleen maar 4G aan te zetten via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app. Staat 4G al aan? Dan hoeven klanten niets te doen om 4G-internet gratis te gebruiken. Meer informatie hierover is op de 4G-pagina te vinden van Simyo. Klanten kunnen, als ze dat willen, 3G blijven gebruiken. Dit kan handig zijn met een kleine internetbundel.

De nieuwe bundels gaan per direct in. Bestaande klanten kunnen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app hun bundels aanpassen. Als ze willen, mogen ze de oude bundels blijven gebruiken. Ze hoeven daarvoor niets te doen. De 4G-bundel is voor klanten automatisch gratis.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.