Ads Top

Sony lanceert midrange Xperia XA1 en XA1 Ultra

Sony Mobile onthulde vandaag twee mid-range modellen, de Xperia XA1 en de Xperia XA1 Ultra, met een 6 inch scherm. De XA1 en XA1 Ultra hebben een randloos design. Beide toestellen beschikken over camera's die volgens Sony octa-core processors waardig zijn.

De 8 megapixel frontcamera van de Xperia XA1 heeft een 23 mm groothoeklens en de XA1 Ultra heeft een 16 megapixel frontcamera met Optical Image Stabilizer om de effecten van trillende handen weg te nemen en om selfies bij weinig licht te verbeteren. De Smart Selfie Flash geeft je gezicht bovendien een natuurlijke belichting.

Qnovo Adpative Charging volgt de gezondheid van de batterij en past de laadsterkte aan om schade te voorkomen en om de levensduur van de batterij te verlengen. Sony’s Smart Cleaner beheert de prestaties en het geheugen van je toestel door de cache te legen en ongebruikte apps automatisch te verwijderen.

De Xperia XA1 en Xperia XA1 Ultra worden in het voorjaar van 2017 uitgebracht met Android N en zijn verkrijgbaar in de kleuren; White, Back, Gold en Pink[1]. De Xperia XA1 heeft een verkoopadviesprijs van 279 euro en voor de Xperia XA1 Ultra heeft een verkoopadviesprijs van 379 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.