Ads Top

Nokia terug met drie smartphones

HMD Global introduceerde vandaag in Barcelona een nieuwe generatie Nokia-smartphones. Het portfolio – bestaande uit drie nieuwe smartphones – zet volgens het bedrijf zelf een ‘standaard voor design, kwaliteit en gebruikerservaring’.

De nieuwe Nokia-serie bestaat uit:

Nokia 6, met 5,5 inch full-HD-scherm, en een strakke aluminium unibody gemaakt uit één blok van 6000-series aluminium. Het toestel is verkrijgbaar in vier kleuren Matte Black, Silver, Tempered Blue en Copper. De adviesprijs ligt rond 229 euro.

Nokia 6 Arte Black Limited Edition. Deze speciale versie combineert de beste eigenschappen van de Nokia 6-serie in een zwart hoogglans ontwerp (ook 299 euro).

Nokia 5, een slanke en compacte smartphone die draait op een Qualcomm Snapdragon 430-chipset en de QualcommAdreno 505-grafische processor. De Nokia 5 is verkrijgbaar in vier kleuren – Matte Black, Silver, Tempered Blue en Copper. De adviesprijs is 189 euro.

Nokia 3. Ook hier is de aluminium behuizing gemaakt uit één stuk aluminium en gaat over in een 5 inch Corning Gorilla Glass-scherm. De smartphone beschikt over twee camera’s (voor en achter). Het toestel zal verkrijgbaar zijn in de kleuren Silver White, Matte Black, Tempered Blue en Copper White. De retail adviesprijs van het toestel is 139 euro.

Alle nieuwe Nokia-smartphones draaien op Android Nougat. Daarnaast beschikt de serie ook over Google Assistant.

Naast nieuwe smartphones, zal ook het wereldberoemde spel Snake zich weer een weg banen naar ieders hart met een nieuwe Snake-versie die beschikbaar is via Messenger, dat onderdeel uitmaakt van het Instant Games-platform van Facebook. Deze Snake-versie is ontworpen om samen met vrienden te spelen wat ‘m nog leuker maakt dan de eerste versie.



Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.