Ads Top

Nederlander tevreden over tablet

85 procent van de Nederlanders is tevreden tot zeer tevreden over hun tablet.  Dat is behoorlijk minder dan vier jaar geleden, toen nog 97 procent van de Nederlanders (zeer) tevreden was over hun tablet. Na 2013 is er een flinke daling ingezet, de afgelopen jaren schommelde de tevredenheid rond de 85-88 procent, aldus cijfers van marktonderzoeksbureau Telecompaper. 

Niet alleen de tevredenheid stagneert. In Nederland is volgens cijfers van Telecompaper ook de tablet-penetratie onder consumenten na jaren van groei aan het stagneren. Tussen het derde kwartaal van 2014 en dat van 2015 was er nog sprake van een flinke stijging in penetratie - van 58 procent naar 67 procent. Maar tussen het derde kwartaal van 2015 en dat van 2016 (68%) kwam die groei vrijwel tot stilstand.


Het minst te spreken zijn Nederlandse tablet-bezitters over de standby/gebruikstijd van de batterij van hun tablet en over cellulaire connectiviteit (3G of 4G via een simkaart). Slechts 73 procent van de Nederlanders is te spreken over de batterij- en gebruiksduur. Dit percentage is sinds het begin van de meting ervan in januari 2014 op een vrij laag niveau gebleven.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.