Ads Top

Lenovo met Moto G5 en Moto G5 Plus

Lenovo kondigt, via dochteronderneming Motorola Mobility, de nieuwste generatie Moto G aan, de Moto G5 en de Moto G5 Plus.

De nieuwe Moto G5 is voorzien van een metalen design dat beschikbaar is in de kleuren Lunar Grey en Fine Gold. Ook zijn een vingerafdruklezer en een 13MP camera met fasedetectie voor een snellere scherpstelling van foto’s aanwezig. De 10W snellader laadt de Moto G5 op in slechts enkele minuten.

De Moto G Plus biedt uiteraard meer, zoals een geavanceerde 12MP camera, de eerste Moto G Plus met Dual Autofocus Pixels. Die stelt in een oogwenk het doelwit scherp. Dankzij een groot f/1.7 diafragma en grotere pixels wordt er meer licht doorgelaten, waardoor het ook mogelijk is om goede foto’s in het donker te maken.

De Moto G5 Plus heeft een 3000 mAh all-day batterij en bijhorende TurboPower snellader die zorgt voor een batterijduur van 6 uur in slechts 15 minuten.

In Nederland is de Moto G5 (3GB) met dual sim beschikbaar in maart vanaf 199 euro. Ook de Moto G5 Plus is er met dual sim vanaf 279 euro per mid-lente.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.