Ads Top

T-Mobile introduceert onbeperkt mobiele data, sms’en en bellen voor 35 euro per maand

T-Mobile introduceert Go Unlimited EU, het tweejarige abonnement voor onbeperkt mobiel internet in Nederland, voor een vast bedrag van 35 euro per maand.

Go Unlimited EU biedt onbeperkt de hoogste datasnelheid van T-Mobile via 4G in Nederland, onbeperkt bellen en sms’en in de EU en zestig dagen onbeperkt dataverbruik in de EU.

T-Mobile Go Unlimited EU is het vlaggenschip van een compleet nieuw productaanbod. T-Mobile Go biedt de keuze uit vijf abonnementen:

    T-Mobile Go Unlimited EU: Onbeperkt data, bellen en sms’en in Nederland, onbeperkt bellen en sms’en plus zestig dagen onbeperkt internet in de EU. Daarna 10GB per maand in de EU. En tot 300 verschillende telefoonnummers te bellen per maand van Nederland naar de EU.
    T-Mobile Go Unlimited EU + USA: Onbeperkt data, bellen en sms’en in Nederland, onbeperkt bellen en sms’en en zestig dagen onbeperkt internet in de EU én op het netwerk van T-Mobile USA. Daarna 10GB per maand in de EU en op het netwerk van T-Mobile USA.
    T-Mobile Go met 1GB p/mnd (Basic), 5GB p/mnd (Next) en 10GB (Up) p/mnd: Onbeperkt bellen in Nederland, en tot 120 minuten bellen in de EU.
    Go ‘Up’ biedt daarnaast kosteloos als extra optie Datavrije Muziek: in Nederland muziek streamen zonder data uit je abonnement te verbruiken.
    Go ‘Up’ klanten die het einde van hun maandelijkse databundel bereiken, kunnen in Nederland op een lagere download-snelheid mobiel blijven internetten.

Voor de zakelijke markt is T-Mobile Go Unlimited EU beschikbaar tot twintig simkaarten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.