Ads Top

Note 7 kun je ook op Schiphol inleveren

Samsung Nederland maakt het op de luchthaven Schiphol gemakkelijker voor internationale reizigers om hun Note7 in te ruilen. Zij kunnen hun toestel bij een van de vier CAPI-winkels inruilen voor een vervangende Samsung-smartphone of ontvangen het volledige aankoopbedrag terug.

Enkele Europese luchtvaartmaatschappijen hebben het advies van de Amerikaanse Federal Aviation Agency (FAA) opgevolgd om de Note7 tijdens vluchten niet toe te laten tot het ruim of de cabine van het vliegtuig. Het advies heeft met name impact op internationale Note7-bezitters die via Schiphol reizen. De Note7 is in Nederland niet geleverd. In samenwerking met de luchthaven heeft Samsung alle op Schiphol opererende luchtvaartmaatschappijen geïnformeerd over deze omruilmogelijkheid.

Reizigers in het bezit van een Note7 worden doorverwezen naar de CAPI-store op Schiphol Plaza en de See Buy Fly elektronicawinkels in Lounge 1,2 en 3. Daar wordt geregeld dat zij het volledige aankoopbedrag (t.w.v. € 849,-) retour ontvangen en kunnen zij direct een nieuwe Samsung-smartphone aanschaffen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.