Ads Top

Duurzame ontwerp voor Fairphone 2

De heruitgebrachte Fairphone 2 - met een nieuw ontworpen beschermende behuizing verkrijgbaar in vier kleuren - geeft de modulaire telefoon een complete metamorfose, beweert de Nederlandse fabrikant.

Fairphone 2 verscheen als 's werelds eerste modulaire smartphone in december 2015 op de markt. Naast het stimuleren van sociale veranderingen in de hele toeleveringsketen, gebruikt Fairphone een modulair ontwerp om duurzame telefoons te maken en om de hypersnelle telefoon-vervangingscyclus tegen te gaan.

De behuizing van de Fairphone 2 beschermt de telefoon; een additioneel hoesje is niet nodig. De nieuwe behuizing opent voor Fairphone mogelijkheden met betrekking tot een ander enorm voordeel van modulariteit: personalisatie.

De nieuwe hoesjes zijn slanker, in vier kleuren verkrijgbaar en makkelijker te bevestigen en te verwijderen. Ze geven de Fairphone 2 een nieuw, eersteklas uiterlijk aantrekkelijk voor consumenten die een fris toestel willen zonder dat een compleet nieuwe telefoon gemaakt moet worden.
Vernieuwing van onderdelen kan eveneens de levensduur van toestellen verlengen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.