Ads Top

Samsung Nederland levert eerste Galaxy Note7 toestellen

Samsung Nederland zal vanaf maandag 10 oktober de eerste Galaxy Note7 smartphones leveren aan klanten in de Nederland die zich eerder dit jaar hebben aangemeld voor de voorinschrijving op dit toestel.
Tot nu toe heeft geen enkele levering van Galaxy Note7 toestellen in Nederland plaatsgevonden. De datum van de algemene introductie van de Galaxy Note7 in de Nederlandse markt ligt nog niet vast.

Klanten die een Galaxy Note7 ontvangen, omdat ze zich vooraf hebben ingeschreven, krijgen als compensatie voor het wachten een geheugenkaart van 128GB toegestuurd. Daarnaast krijgen alle nieuwe Galaxy Note7 toestellen een software-update, waardoor een groen batterij-icoontje in de statusbalk te zien is als bewijs voor de batterijveiligheid van het toestel. Ook op de verpakkingen van de Galaxy Note7 toestellen komt een zwarte icoontje dat aantoont dat het om een nieuw toestel gaat.

Als gevolg van 35 incidenten met batterijen in augustus 2016, werd de verkoop van de Galaxy Note7 op 2 september wereldwijd opgeschort. Op 19 september startte in markten waar het toestel reeds was geleverd een grootschalige omruilactie. In Nederland was het toestel toen nog niet verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.