Ads Top

Galaxy Note 7 onthuld

Hij was al verwacht en grotendeels gelekt, de Galaxy Note7 aan, de smartphone met pen. Die is vandaag dan ook echt aangekondigd.

Dankzij Screen off memo hoef je het scherm niet te ontgrendelen; je noteert ingevingen direct op het zwarte Always on Display. Met Smart Select maak en deel je gemakkelijk GIF-animaties. En door met de S Pen boven het scherm te zweven, zoom je in of vertaal je tekst met de nieuwe Air Command-functies Magnify en Translate. Creaties en aantekeningen raadpleeg je gemakkelijker dan ooit in Samsung Notes.

De nieuwe app maakt het mogelijk om handgeschreven aantekeningen te maken, te tekenen of memo's aan te passen op een centrale plek.

De waterafstotende S Pen voldoet aan de IP68 standaard, waardoor je ook als het scherm nat is notities maakt. Dankzij de kleinere punt van 0,7 mm en grotere drukgevoeligheid lijkt het alsof je met een echte pen schrijft.

Het is niet alleen maar een smartphone met pen. Het 5,7 inch QHD Super AMOLED display  leent zich voor videoweergave met HDR, dus heldere kleuren en diepe contrasten.

De Galaxy Note7 is vanaf 2 september in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Blue Coral, Silver Titanium en Black Onyx voor 849 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.