Ads Top

Amsterdam in je broekzak met weCity Premium WiFi Pass

Een Wifi Pass die in heel Amsterdam toegang biedt tot het WiFi netwerk van Ziggo. En die in combinatie met de App van weCity, toeristen lokale informatie over musea, horeca en evenementen geeft. En de mogelijkheid biedt kaartjes te reserveren en af te rekenen. Om dat te bereiken werken Ziggo en weCity voortaan samen in Amsterdam.

Ziggo investeert fors in de uitbreiding van het aantal straatkasten in steden en toeristische gebieden om zo een volledig dekkend Wifi netwerk te realiseren. Ook niet-Ziggo klanten (en toeristen) kunnen op die manier, tegen geringe vergoeding, gebruik maken van de WifiSpots van Ziggo.

In Amsterdam maakt de start-up weCity gebruik van WifiSpots. weCity krijgt hiervoor op de straatkasten van Ziggo een eigen Wifi netwerk met een eigen SSID (netwerknaam), vanwaar gebruikers direct naar een lokale website, de landingspagina van weCity geleid worden. Op deze landingspagina vinden zij lokale informatie waardoor ze makkelijker hun weg kunnen vinden in de stad. En krijgen zij de gelegenheid om kaartjes voor toeristische attracties aan te schaffen of een tafel in een restaurant te reserveren. De App Amsterdam weCity Guide geeft toeristen relevante informatie en advies over hun bezoek aan Amsterdam. Toeristen kunnen de App in een open WiFi omgeving downloaden in de AppStore.

Op wifipass.wecity.amsterdam en in de App van weCity kan de Premium WiFi Pass worden aangeschaft. Deze Premium WiFi Pass biedt klanten toegang tot de meer dan 90.000 Ziggo WiFI spots in heel Amsterdam. Op die manier kunnen zij in heel Amsterdam op een veilige, snelle manier het internet op. David Kat, mede-oprichter van weCity: “De weCity Premium WiFi Pass biedt een snelle verbinding zonder datalimieten. Zo kan men de stad ontdekken zonder zorgen over data roaming kosten”. De WiFi Pass kost €5 voor een dag, €8 voor twee dagen en €10 voor een week.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.