Ads Top

Apple toont voorproefje iOS 10

Apple gaf vandaag een voorproefje van iOS 10, volgens Apple zelf de meest uitgebreide versie ooit. iOS 10 bevat onder meer een belangrijke update van Berichten, met meer mogelijkheden op het gebied van animaties, stickers en schermvullende effecten.

Siri krijgt toegang tot apps en de Kaarten-, Foto’s-, Apple Music- en News-app hebben een nieuw ontwerp. Ook is er nu de Woning-app, waarmee je op één plek al je producten voor huisautomatisering beheert.

Beveiliging en privacy staan centraal bij de ontwikkeling van Apple hardware, software and voorzieningen. Dankzij de totaalversleuteling in iMessage en FaceTime worden je gegevens zo beveiligd dat ze niet door Apple en door anderen kunnen worden gelezen.

De preview van iOS 10 voor ontwikkelaars is vanaf vandaag beschikbaar voor deelnemers aan het iOS Developer Program . Een openbaar bètaprogramma wordt in juli voor iOS-gebruikers beschikbaar gesteld via beta.apple.com. iOS 10 wordt dit najaar geïntroduceerd als gratis software-update voor iPhone 5 en nieuwer, alle modellen van iPad Air en iPad Pro, iPad (4e generatie), iPad mini 2 en nieuwer, iPod touch (6e generatie).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.