Ads Top

Lenovo lanceert nieuwe generatie Moto G en Lenovo K5 in de Benelux

De vierde generatie van de Moto G is dunner, heeft een 'levendig' Full HD-scherm van 5,5 inch en een 13 MP-camera voor scherp beeld.

De eveneens geplande Moto G Plus heeft alle functies van de Moto G, plus een aantal nieuwe. Een van de belangrijkste verbeteringen is de camera. De Moto G Plus heeft een 16 MP-camera met twee extra snelle focustechnologieën: laserfocus en fasedetectie autofocus.

De Moto G is vanaf begin juni beschikbaar in de Benelux voor een adviesprijs van 229 euro. Moto G Plus is beschikbaar vanaf half juni voor een adviesprijs van 269 euro.

Lenovo lanceert ook de Lenovo K5. Het scherm is 5 inch breed en komt in een  heldere HD-uitvoering. Aanwezig zijn verder een 13 MP-camera aan de achterkant (met LED flash) en een 5 MP- frontcamera. Met 48 GB is er voldoende opslagcapaciteit voor al je favoriete foto’s, video’s en apps.

De Lenovo K5 heeft een strakke aluminium afwerking, een dikte van slechts 8,2 mm, een gewicht van 142 gram en is vanaf eind mei 2016 beschikbaar in Mediamarkt en Coolblue voor een adviesprijs van 179 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.