Ads Top

Acer introduceert twee 2-in-1 notebooks

Acer heeft twee 10-inch 2-in-1 notebooks voor studenten en prijsbewuste gezinnen geïntroduceerd: de Acer Switch V 10 en de Switch One 10. De combinatie van een laptop en een tablet biedt volgens de fabrikant het beste van beide werelden voor gebruikers die productiviteit en entertainment zoeken in één apparaat.

Zowel de Acer Switch V 10 en Switch One 10 zijn voorzien van Windows 10 en de nieuwste quad-core Intel Atom processoren. Via Windows 10 Precision Touchpad worden aanraakbewegingen herkend.

De Switch V 10 is verkrijgbaar in verschillende metalen covers met opvallende kleuren. Dankzij de snelle gegevensoverdracht, de video-output met hoge resolutie en het gemakkelijke opladen via de USB type-C poort is de Switch V 10 de perfecte keuze voor studenten en jonge professionals. Met een ingebouwde fingerprint reader kunnen gebruikers snel en gemakkelijk inloggen op de computer via Windows Hello.

De Switch V 10 is vanaf september verkrijgbaar in de Benelux in meerdere kleuren. De Switch V One is vanaf juli verkrijgbaar in de Benelux in Metallic Gray vanaf 249 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.