Ads Top

Proximus verlaagt tarieven in Europa voor abonnees

Vanaf 30 april 2016 wordt bellen, sms’en en mobiel surfen binnen de Europese Unie tot 70 procent goedkoper voor Proximus-abonnees, en dat vanuit de 27 andere lidstaten van de Europese Unie en bovendien vanuit IJsland, Noorwegen en Liechtenstein. Zo kan men meer dan 40 sms’en sturen of meer dan 15 minuten bellen voor slechts 1 euro.

Voor klanten die graag gebruik maken van mobiel internet blijft Daily Travel Passport de beste keuze. Dan kunnen ze in al deze landen voor 2 euro per dag tot 80 Mb opgebruiken om te surfen, wat meer is dan de huidige 50 Mb. Daarbovenop krijgen ze nog eens 20 belminuten en 20 sms’en naar de Europese Unie (+ IJsland, Noorwegen, Liechtenstein).

Wie vaak reist voor professionele doeleinden kan gebruik maken van Bizz Travel Europe. Dit pakket is vanaf 30 april goed voor 200 belminuten, 200 sms’en en 200 Mb en dat voor 10 euro per maand (exclusief btw). Wat neerkomt op een verdubbeling van het huidige pakket (100 belminuten, 100 sms’en en 100 Mb) voor dezelfde prijs. De verdubbeling gebeurt automatisch voor bestaande klanten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.