Ads Top

Nederlandse bezitters iPhone hebben vaker kapot toestel

Ruim een kwart van de smartphone-bezitters heeft in de afgelopen twee jaar schade gehad aan hun smartphone. 61 procent van hen heeft de schade laten verhelpen. Bij tablets zijn deze percentages 19 procent en 62 procent. Nederlanders met een iPhone hebben vaker een beschadigd toestel dan Nederlanders met een smartphone van een ander merk. Dat blijkt uit metingen van het Telecompaper Consumer Panel uit maart 2016.

17 procent van de Nederlanders heeft de afgelopen twee jaar een reparatie aan de smartphone laten uitvoeren. Bij tablets was dat 12 procent. 11 procent van de smartphone-bezitters had wel schade aan de smartphone in deze periode, maar ging niet over tot reparatie. Veel genoemde redenen hiervoor zijn dat men de schade niet storend vond of dat de smartphone geen reparatie meer waard was.



Nederlanders met een iPhone hebben vaker een beschadigd toestel dan Nederlanders met een smartphone van een ander merk. 66 procent van de iPhone-bezitters had geen schade in de afgelopen twee jaar, gemiddeld is dat 72 procent.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.