Ads Top

LG G5 onthuld

LG heeft aan de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona zojuist zijn langverwachte LG G5 smartphone onthuld. En ja, die komt met een verwijderbare accumodule en een Magic Slot voor aansluiting van aanvullende modules of ‘vriendjes’, zoals al was uitgelekt. Die extra modules worden geleverd onder de noemer LG Friends. Zo is er een lichtgewicht VR bril (118 gram), een 360 graden camera, een Bluetooth headset, B&O PLAY hoofdtelefoons met ruisonderdrukking, een controller om bepaalde drones mee te besturen en een rollende camera. Uiteraard is er een app om al dit moois aan te sluiten.

LG CAM Plus

De LG CAM Plus is een veelzijdige cameramodule die bevestigd wordt aan het toestel via de verwijderbare accu. De module is uitgerust met een cameragrip voor meer houvast en voorzien van fysieke knoppen; bijvoorbeeld om te zoomen of om een foto of video te maken. Daarbij biedt de LG CAM Plus een additionele batterij met nog een extra 1.200mAh.

LG Hi-Fi Plus met B&O PLAY

LG Hi-Fi Plus met B&O PLAY is een innovatieve draagbare geluidsspeler, ontwikkeld in samenwerking met Bang & Olufsen en speelt audio af in de hoogste kwaliteit (32bit/384kHz). LG Hi-Fi Plus met B&O PLAY kan ook door middel van de uitneembare accu aan de LG G5 gekoppeld worden. Daarnaast is de draagbare geluidsspeler ook als aparte DAC (Digital Audio Converter) te verbinden met iedere smartphone of PC.

LG 360 VR

De LG 360 VR is een Virtual Reality-bril die via een speciale kabel aangesloten kan worden op de LG G5. De LG 360 VR is een stijlvolle en opvouwbare bril die gemakkelijk overal gebruikt kan worden. De bril simuleert het beeld van een 130-inch televisie, bekeken van twee meter afstand. In tegenstelling tot andere VR-oplossingen, waarbij de smartphone in een Virtual Reality-bril gezet wordt, weegt de LG 360 slechts 118 gram en heeft een maximale resolutie van 639 ppi. Met de LG 360 VR kunnen video’s worden bekeken die met de LG 360 CAM zijn gemaakt, maar de bril is ook geschikt voor andere 360-graden content.

LG 360 CAM

De LG 360 CAM is een compacte 360-graden camera, uitgerust met twee 13 megapixel 200-graden groothoeklenzen, een 1.200mAH batterij en 4GB intern geheugen. De LG 360 CAM levert 2K-kwaliteit beeldopnames en 5.1 surround geluidopnames met de drie geïntegreerde microfoons. De 360-graden video’s kunnen eenvoudig geüpload worden naar Street View en YouTube360 of bekeken worden met de LG 360 VR of andere smartphones of apparaten die 360-graden video’s ondersteunen.

LG Rolling Bot

De LG Rolling Bot rolt als een bal en maakt tegelijkertijd foto’s of video’s met de geïntegreerde 8 megapixelcamera. De Rolling Bot kan ook gebruikt worden als beveiligingssysteem voor in huis of om huisdieren in de gaten te houden.camera’s, waaronder één met een 135-graden groothoeklens. De 135-graden groothoeklens heeft een beeldhoek die 1,7 keer groter is dan bestaande smartphone camera’s en 15 graden wijder dan het menselijke gezichtsveld. Tijdens het fotograferen kan de gebruiker schakelen tussen de normale lens en de groothoeklens.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.