Ads Top

De MB-verdeler: één databundel voor meerdere apparaten

Vanaf 1 februari kunnen klanten van T-Mobile dankzij de MB-verdeler één databundel op meerdere apparaten gebruiken. Eenvoudig, flexibel en bij de meeste abonnementen zonder extra maandelijkse kosten. Voor de MB-verdeler betaalt de klant eenmalig 14,99 euro en krijgt daarvoor extra simkaarten. De MB-verdeler is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten en zowel voor zakelijke klanten als particuliere klanten. De MB-verdeler kan met bijna alle abonnementen met een databundel gebruikt worden.

Consumenten willen op steeds meer apparaten mobiel internet gebruiken. Ze willen daarvoor niet altijd afhankelijk zijn van een Wi-Fi netwerk. Klanten balen ervan dat ze dan voor ieder apparaat een apart abonnement moeten afsluiten. Dankzij de MB-verdeler hoeft dat niet meer. Met de MB-verdeler kunnen klanten de MB’s uit één databundel verdelen over meerdere apparaten.

Het komt regelmatig voor dat klanten MB’s uit hun databundel overhouden, deze MB’s zijn ze de volgende maand dan kwijt. Met de MB-verdeler kunnen klanten deze MB’s ook gebruiken voor andere apparaten. Voor eigen apparaten of de apparaten van gezinsleden. Zij hoeven zich dus geen zorgen meer te maken of zij de data die ze hebben ingekocht wel verbruiken. Kortom; je MB’s maximaal benutten.

Het gebruik van de MB-verdeler is mogelijk voor alle klanten van T-Mobile met een abonnement met een databundel. Voor het gebruik van de MB-verdeler wordt voor de meeste abonnementen geen extra maandelijkse kosten in rekening gebracht.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.