Ads Top

ALCATEL introduceert IDOL 4-serie

Alcatel introduceert zijn premium IDOL 4-serie. De  IDOL 4-, IDOL 4+- en IDOL 4S-smartphones bieden allerlei extra's, zoals Boom Key, een eerste stap richting Virtual Reality en een geavanceerde multimediaervaring.

De opvallende verpakking van de IDOL 4+ en IDOL 4S is te transformeren tot een Virtual Reality-bril voor 360-graden kijken en gamen. Virtual Reality-content, zoals video's en games, is op het apparaat te downloaden vanaf de Onetouch VR Hub: een ingebouwde app voor eenvoudige toegang tot opgeslagen Virtual Reality-content en apps zoals Littlstar.

De IDOL 4-smartphone bevat de Qualcomm Snapdragon 617-processor. De IDOL 4S heeft een Snapdragon 652-procesor. Beide smartphones zijn voorzien van een scherm dat goed leesbaar blijft in helder zonlicht en vanuit elke kijkhoek. De grotere 5,5-inch IDOL 4S biedt een 2K AMOLED-scherm dat zeer goed reageert op aanrakingen en weinig energie verbruikt.

De IDOL 4-serie bevat twee krachtige 3,6-wattspeakers en Hi-Fi surround-geluid voor de koptelefoon voor een superieure audio-ervaring. De voorgeĆÆnstalleerde Onetouch Music-app biedt gebruikers een alles-in-een muzieksysteem om nieuwe muziek te ontdekken, online of lokaal opgeslagen nummers te (re)mixen en te bladeren door geselecteerde playlists.

De IDOL4 wordt in Nederland rond de zomer van 2016 verwacht.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.