Ads Top

Verkoop LG V10 gestart

LG Electronics (LG) start vanaf 1 december met de verkoop van de LG V10 in Nederland: de eerste telefoon uit de V-serie. De opvallende nieuwe innovaties zijn de twee displays, de Dual Front Camera's en Manual Video Mode.

Het tweede display werkt zelfstandig en kan ingesteld worden als 'always on' om de productiviteit van de V10 te verbeteren zonder dat het enige invloed heeft op de levensduur van de batterij. Het weer, de tijd, de datum en batterij status kunnen weergegeven worden op het Second Screen, terwijl het algemene scherm uit staat.

De 5 megapixel Dual Front Camera in de V10 maakt het mogelijk om naast normale selfies ook groep-selfies te maken dankzij de twee aparte lenzen: bij een groothoek opname worden de beelden van de twee aparte lenzen gecombineerd voor de perfecte groothoek foto's. Met de Multi-view Opname worden alle drie de camera's gebruikt op de V10 om verschillende hoeken vast te leggen.

De V10 heeft dezelfde cameraspecificaties als de LG G. Naast de vele fotografie opties heeft de V10 ook uitgebreide mogelijkheden voor het opnemen, monteren en delen van video's.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.