Ads Top

Proximus rolt 4G+ en andere diensten uit

Proximus kondigt voor zijn mobiele klanten drie innovaties aan:: 4G+, Mobile Coverage Extender en Smart Wi-Fi. Proximus lanceerde als eerste in België 3G (2004), als eerste een wifi-netwerk (Proximus Wi-Fi Hotspots in 2011), als eerste 4G voor snel mobiel internet (2012), als eerste 4G gratis voor iedereen (2014).

Bijna twee jaar na de commerciële lancering van 4G voor iedereen pakt Proximus opnieuw als eerste in België uit met 4G+, de nieuwe en nog snellere versie van 4G. Er zijn nu meer compatibele toestellen op de markt (Apple 6S, Samsung S6, LG G4, enzoverder). Als de klant zo'n toestel heeft, kan hij met 4G+ downloaden, surfen en streamen tegen recordsnelheden tot 225 Mbps.

4G+ is beschikbaar in twintig belangrijke steden en aan de Belgische kust (Brussel & de Brusselse Rand, Gent, Antwerpen, Leuven, Namen, Luik, Charleroi, Hasselt, Brugge, Kortrijk, Aalst, Sint-Niklaas, Mechelen, Waver, Waterloo, Halle, Genk, Louvain-la-Neuve, La Louvière, Bergen).

Nieuw is ook de Mobile Coverage Extender en de Mobile Coverage Extender Pro. Het is een ideale oplossing voor klanten die meer afgelegen wonen of in een sterk geïsoleerd gebouw wonen of werken. De huidige isolatienormen en structuur van de woning of het kantoorgebouw kunnen immers de mobiele ontvangst beïnvloeden.

Alle klanten die een Pack combineren met mobiel en alle Office&Go-klanten krijgen in november automatisch toegang tot de Proximus Wi-Fi Hotspots. Een login of wachtwoord is niet nodig. De klant activeert op een eenvoudige manier de toegang tot Smart Wi-Fi: eenmalig via één klik in de MyProximus app. Smart Wi-Fi is gebaseerd op de beveiligde EAP-SIM technologie (EAP Extensible Authentication Protocol), die compatibel is met de meeste smartphones. Dat garandeert de klant een veilige verbinding.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.