Ads Top

HTC lanceert One A9

HTC lanceerde vandaag de nieuwe generatie binnen de HTC One-familie: de HTC One A9. Dat het hier een nieuwe generatie telefoon betreft, wordt meteen duidelijk door de diepe, opvallende kleuren en opvallend afwerkingen – door HTC ook wel metalmorphics genoemd.

Nieuwe rondingen, verfijnde randen en de met laserprecisie gesneden richels op de aan/uit-knop in combinatie met het ultradunne aluminium frame, zorgen voor een lichte uitstraling. De gepolijste zijkanten geven het toestel extra diepte.

De HTC One A9 levert volgens de fabrikant zelf een 'geweldige geluidskwaliteit' dankzij BoomSound en Dolby Audio Surround-technologie. Oftewel high-res audio op een hoger niveau: meeslepend en levendig geluid via je koptelefoon.

De HTC One A9 komt met 16GB intern geheugen en biedt de mogelijkheid om de MicroSD-kaart als intern geheugen te formatteren. Zo kun je alle films, video’s, games en apps op je MicroSD-kaart opslaan. Het toestel ondersteunt MicroSD-kaarten tot 2TB.

De consumentenadviesprijs van de HTC One A9 bedraagt 599 euro exclusief abonnement. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Carbon Grey, Opal Silver en Topaz Gold.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.