Ads Top

Toshiba verbetert prestaties huidige laptopmodellen

Toshiba Information Systems Benelux presenteerde op de IDA reeks prestatie-updates voor een selectie van zijn huidige modellen, met name de toevoeging van de quad 6de gen Intel Core processors bij de Satellite P50-C. Het hele scala van Toshiba’s multimedia- en gaminglaptops wordt verbeterd, van sneller opstarten tot verbeterde responstijd. Daarnaast heeft de Satellite Radius 11 zowel een upgrade van de processor als een nieuw design gekregen.

De Satellite P50-C zal verkrijgbaar zijn met de nieuwe quad core 6de generatie Intel Core i7-6700HQ-processor. Samen met NVIDIA GeForce GTX 950M graphics met CUDA-technologie en NVIDIA Optimus-technologie en dual SSD/HDD-ondersteuning, levert de Satellite P50-C-serie volgens Toshiba 'krachtige prestaties voor elke taak'.

De Satellite P50-C-serie richt zich op multimediatoepassingen en gamers en biedt de keuze tussen een 39,6 cm (15,6") scherm in de Ultra HD 4K - met door Chroma Tune gecertificeerde kleurkalibratie in HD- of Full HD-resolutie. Hoogwaardige audio wordt door de ingebouwde stereo luidsprekers van harman kardon verkregen.

Toshiba's bijgewerkte modellen zullen in Europa in het vierde kwartaal van 2015 verkrijgbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.