Ads Top

Acer met eerste convertible Chromebook

Acer voegt de eerste convertible Chromebook toe aan zijn productlijn: de Acer Chromebook R 11. Voortbouwend op het succes van de Chromebook-lijn sinds Acer hiermee in 2011 op het toneel verscheen, is de Chromebook R 11 de eerste convertible Chromebook van het bedrijf. De Chromebook wisselt moeiteloos tussen vier standen: laptop, pad, display en tent zodat klanten op allerlei manieren van hun Chromebook kunnen genieten.

De Chromebook R 11 is uitgerust met het gepatenteerde 360 graden dual-torque scharnierdesign van Acer, zodat gebruikers het scherm in de meest comfortabele stand kunnen zetten. De dual-torque scharnieren houden het scherm stevig op zijn plaats tijdens touch control en het wisselen tussen twee standen. De audio channel output draait automatisch mee als de oriëntatie van het scherm wijzigt.

Omdat de klassieke laptopervaring nog steeds een cruciaal onderdeel is van de manier waarop mensen hun Chromebook gebruiken, zullen gebruikers zich meteen thuis voelen bij de laptop-modus als ze het toetsenbord nodig hebben voor een effectieve en productieve inputervaring.
Als je de Chromebook vervolgens terugduwt in de display-modus, wordt het toetsenbord verborgen en staat het scherm dichterbij, ideaal voor foto&video en entertainment. Als de Chromebook R 11 gedraaid wordt, draait het beeld automatisch mee en past zichzelf aan de kijkoriëntatie aan.

De zogenoemde tent-modus is ideaal voor gebruik in kleine ruimtes, bijvoorbeeld onderweg in de trein of het vliegtuig.
Klap het scherm 360 graden naar achteren en zie de Chromebook in de pad-modus: een snelle en efficiënte stand om te spelen, de delen en te surfen. De Chromebook R 11 ondersteunt pad-modi in landscape en portret.

De Chromebook R 11 is slechts 19,2 mm dik, minder dan 1,25 kg zwaar en is gemaakt om moeiteloos in boekentassen en rugzakken te glijden. Deze lichtgewicht computer heeft bovendien een ultrasnelle 2x2 MIMO 802.11ac draadloze verbinding en een Intel® Celeron®-processor. Daarnaast biedt de Chromebook R 11 een ingebouwde ultrasnelle USB 3.0 poort en start hij razendsnel op.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.