Ads Top

Veelzijdige tablets van Alcatel

Alcatel introduceert de PIXI 3 7-inch-tablet, die daarmee de 8-inch-versie van de PIXI 3 vergezelt. Beide maken deel uit van de betaalbare PIXI 3-serie met daarin apparaten van verschillende afmetingen en een reeks van zelf te kiezen opties en mogelijkheden.

De PIXI 3 7 inch-tablet biedt 4G, 3G of Wifi-only-verbindingsmogelijkheden. De PIXI 3 8 inch biedt een 3G-verbinding.

De Qualcomm Snapdragon 210-processor ondersteunt niet alleen multimode 3G/4G LTE voor snel en efficiënt browsen, maar bevat ook een GPU in de Adreno 300-serie. Hierdoor biedt de tablet snelle beelden en een 8-megapixelcamera, en is het vastleggen en afspelen van full-HD-video mogelijk.

DDe 4G-versie draait op Android 5.0 Lollipop. De 3G- en Wifi-versies op Android 4.4 Kitkat. GPS is beschikbaar op de 3G- en 4G-versies, een ‘On-the-Go’-functie op alle drie.

De tablet maakt het koppelen van meerdere accounts voor meerdere gebruikers mogelijk om zo het apparaat veilig te delen met de gehele familie.

De PIXI 3 (7) biedt mogelijkheden tot bellen – ook via de handsetoptie. Hierdoor neem je de telefoon op via je tablet zonder een ander apparaat nodig te hebben.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.