Ads Top

Smartphone bedienen met touchscreen op onderarm

Er zijn al verschillende horloges op de markt waarmee je je smartphone kan bedienen. Franse ontwerpers gaan nog een stapje verder, zij zijn bezig met het ontwikkelen van de Cicret Bracelet. Dit is een armband met een ingebouwde projector waarmee je je smartphone via een touchscreen op je onderarm kan bedienen, meldt Simonly.org. 

De Cicret Bracelet heeft een ingebouwde projector. Wanneer je met je pols schudt, projecteert een beamer het scherm van je smartphone op je onderarm. Door de acht sensoren in het polsbandje kun je je smartphone vervolgens op je onderarm bedienen door middel van touchscreen. Verder bevat het polsbandje een geheugenkaart, snelheidsmeter, bluetooth en wifi.

Het idee van de Circet Bracelet was er, maar de Franse ontwerpers hadden niet genoeg geld om het te ontwikkelen. Om deze reden hebben zij een crowdfunding project opgezet om geld in te zamelen. Door vele donaties heeft Cicret al na twee maanden een prototype kunnen maken.

Om de Circet Bracelet verder te ontwikkelen en op de markt te kunnen zetten, hebben de ontwerpers 850 000 euro nodig. Dit bedrag hopen zij ook door middel van crowdfunding te kunnen inzamelen. Het doel is om de Circet Bracelet eind 2015 of begin 2016 wereldwijd beschikbaar kunnen maken. De verkoopprijs zal volgens de ontwerpers tussen de 199 en 399 dollar liggen. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.