Ads Top

Wifi als eerste levensbehoefte op de camping

Bij het voorbereiden van de vakantie en het kiezen van de camping, oriĆ«nteert 39 procent van de Nederlanders zich met behulp van de tablet en de smartphone.  Smartphones en tablets gaan ook massaal mee naar de camping en na een versgebakken stokbrood lijkt vooral Wifi een eerste levensbehoefte. Dat blijkt uit het Nationale Campingonderzoek van Vacanceselect.com: het moederbedrijf van Campingnavigator.com.

De volledig nieuwe CampingApp voor de iPad-App is daarom uitgebreid tot ruim 7.900 campings en volledig 'location-based': met ƩƩn druk op de knop laat de App Ɣlle campings in je omgeving zien.

De CampingApp - die volledig is bijgewekrkt voor iOS8 - toont tevens alle campings die de Best Deal Camping Card accepteren. Op sommige campings betalen kaarthouders slechts een tientje per overnachting. De card geldt in het voor- en naseizoen, maar steeds meer campings accepteren de kaart ook tijdens de schoolvakanties en in het hoogseizoen. Op de iPad-App wordt het overnachtingstarief van alle 550 deelnemende Best Deal Campings overzichtelijk weergegeven.
Gratis kaarten downloaden

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.