Ads Top

LG trekt middensegment naar hoger niveau

LG Electronics (LG) zal dit jaar op het Mobile World Congress (MWC) een nieuwe line-up van 'uitzonderlijke smartphones' onthullen. LG introduceert bijvoorbeeld nieuwe telefoons met een design normaal voorbehouden aan premium modellen.

Het gaat om vier middensegment smartphones: Magna, Spirit, Leon en Joy. De schermen van de LG Magna en LG Spirit werden ontworpen met een zachte kromming van 3000mm radius, waardoor zij een eleganter profiel hebben.

De vier toestellen zullen verkrijgbaar zijn in zowel een 4G LTE- als een 3G-versie, in lijn met LG’s strategie om het grote publiek meer verschillende producten voor verschillende netwerken aan te bieden. Het design van de LTE-versies is vrijwel identiek aan dat van de 3G-versies, met het verschil dat de LTE-modellen een metalen achterkant hebben, terwijl de 3G-toestellen uitgerust zijn met een plastic achterkant met een patroon.

De LG Magna, wat ‘ultiem’ betekent in het Latijn, is uitgerust met een 5-inch in-cell aanraakscherm, dat normaalgesproken alleen wordt aangeboden in premium smartphones, en een Quad-Core chipset. Hij werd ontworpen met een camera van 8 MP aan de achterkant en een van 5 MP aan de voorkant voor selfies van hoge kwaliteit. Dankzij de uitstekende verwijderbare 2540 mAh batterij kan de Magna de hele dag mee, zelfs bij intensief gebruik.

De LG Spirit is uitgerust met een 4.7-inch in-cell aanraakscherm en een camera van 8 MP. Door de in-cell touch-technologie zien de telefoons er dunner uit, is het weergavegebied maximaal en zijn de randen naast het scherm uiterst klein. Doordat afbeeldingen bij in-cell touchscreens zich dichter bij het scherm bevinden, is de gevoeligheid van het scherm hoger en worden aanrakingen sneller herkend. Ook is de zichtbaarheid bij daglicht beter en zijn de afbeeldingen scherper.

De LG Leon, ‘leeuw’ in het Latijn, is uitgerust met een 4.5-inch display in een compacte, premium behuizing. De kleinste telg uit de reeks, de LG Joy, heeft een 4-inch display en staat garant voor puur plezier. Bovendien past deze smartphone in elke broekzak.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.