Ads Top

Acer komt met Chromebook

Acer introduceert nieuwe producten tijdens CES 2015 in Las Vegas, waaronder haar eerste Chromebook met 15,6 inch scherm. De Chromebook 15 van Acer is de eerste Chromebook van het bedrijf met Intel Core i3 van de vijfde generatie en een Intel Celeron-processor op basis van de micro-architectuur Intel Broadwell. De nieuwe Acer Chromebook 15 zal te zien zijn op de Digital Experience! van Pepcom op 5 januari in het hotel The Mirage in Las Vegas.

Het scherm is verkrijgbaar in twee varianten. De eerste is een Full HD-scherm met een grote kijkhoek, dat garant staat voor scherpe, goed leesbare tekst en levendige, heldere video's en foto's met meer details. De tweede optie, een HD-scherm met een resolutie van 1366 x 768, is ideaal voor de prijsbewuste consument. Beide varianten zijn Acer ComfyView-schermen en dus voorzien van antischitteringseigenschappen die de hoeveelheid gereflecteerd licht terugbrengen en daardoor minder vermoeiend zijn voor de ogen.

De Chromebook 15 is verkrijgbaar als uitvoering met SSD-station van 16 of 32 GB en 2 of 4 GB RAM. De precieze specificaties, prijzen en beschikbaarheid verschillen per land. De Chromebook 15 is met ingang van februari vanaf 279 euro verkrijgbaar in bepaalde landen in Europa.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.