Ads Top

Nieuwe HTC Desire 820 volgend jaar verkrijgbaar

HTC kondigt de HTC Desire 820 aan. De opvolger van de HTC Desire 816 beschikt over een Qualcomm Snapdragon 615 processor, met 4G LTE Cat 4-connectiviteit en 64-bit, multi-core CPU.

Om de beste selfies te kunnen maken is de HTC Desire 820 uitgerust met een 8MP front-facing camera. Met realtime ‘Live Make-up’ kun je het gewenste correctieniveau voor de gladheid van je huid instellen, voordat de foto wordt gemaakt. Verder stelt ‘Photo Booth’ je in staat verschillende momenten samen te vatten in één beeld.

De 13MP-camera met BSI-sensor aan de achterzijde neemt foto’s zowel gedurende de dag als bij weinig licht. Met de Snapdragon 615 processor biedt de HTC Desire 820 supersnelle Cat 4 4G-connectiviteit snelheden tot 150 Mbps (megabit per seconde).

Op de behuizing van policarbonaat is HTC’s ‘double shot’-kleurtechnologie toegepast. Hiermee heeft HTC een tweekleurige unibody gecreëerd. Rond de camera, flitser en knoppen is een uitgesproken gekleurde rand aangebracht die natuurlijk samensmelt met de kleur van de rest van het toestel. Hiermee ontstaat een stijlvol uiterlijk waarmee je je duidelijk onderscheidt van de massa.

Daarnaast is voor de HTC Desire 820 een HTC Dot View retrostijl-cover beschikbaar. Hiermee heb je snel toegang tot je telefoon, zelfs als de cover gesloten is. Je kunt met een simpele swipe inkomende oproepen beantwoorden en berichten en notificaties ontvangen.

De HTC Desire 820 is naar verwachting vanaf januari 2015 in Nederland beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.