Ads Top

Verhoging capaciteit en snelheid 4G netwerk KPN

KPN gaat vanaf 1 juli de capaciteit en snelheid van het 4G netwerk vergroten. Deze volgende stap in de uitrol van het 4G netwerk is mogelijk via de uitrol van 4G over de 1800MHz-frequentie en de implementatie van de volgende generatie 4G technologie, LTE Advanced. Hiermee is KPN één van de eerste telecomoperators binnen Europa die de LTE Advanced- technologie commercieel gaat aanbieden en bevestigt zodoende zijn rol als de toonaangevende leverancier van 4G-diensten. KPN ziet een groeiende databehoefte in de Nederlandse mobiele markt en verhoogt daarom de databundels en downloadsnelheden.

KPN voltooide de uitrol van zijn 4G-netwerk over de 800MHz frequentie in het eerste kwartaal van 2014, waarmee het de eerste Nederlandse provider is met een nagenoeg landelijk dekkend 4G-netwerk. De uitrol van 4G over de 1800MHz frequentie in combinatie met LTE Advanced is de volgende stap in de uitrol van het 4G-netwerk.

LTE Advanced wordt geïmplementeerd in samenwerking met Ericsson en zal in eerste instantie worden aangeboden in Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Eindhoven, waar veel 4G-gebruikers gevestigd zijn.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.