Ads Top

Logitech breidt keyboard-lijn voor tablets uit

Logitech introduceert de Logitech Type-S, een dunne en lichte case voor de nieuwe Samsung Galaxy Tab S 10.5-inch. Dankzij het ingebouwde Bluetooth-toetsenbord met een geoptimaliseerde lay-out en mogelijkheid om de tablet te gebruiken vanuit verschillende kijkposities, biedt de Logitech Type-S meer functionaliteit en extra bescherming voor de Samsung Galaxy Tab S 10.5-inch.

Dankzij het gebruik van state-of-the art, waterafstotende materialen is de Logitech Type-S duurzaam genoeg om de tablet te beschermen, zonder concessies te doen aan de slanke vormgeving van de Samsung Galaxy Tab S 10.5-inch. Het Essential Protection System (E.P.S.) beschermt beide kanten van de tablet tegen stoten, krassen en morsen. Daarnaast zorgt het Logitech SecureLock-systeem ervoor dat de tablet stevig vast zit in de beschermende case, maar tegelijkertijd eenvoudig te plaatsen en te verwijderen is. 

De Logitech Type-S beschikt over een dual-view stand voor verschillende activiteiten. Plaats de tablet rechtop om e-mails te typen en te chatten met vrienden of leg de tablet plat om een e-boek te lezen of comfortabel te surfen. Dankzij de automatische aan-/uit-functie is de tablet op ieder moment klaar voor gebruik. Daarnaast beschikt de Logitech Type-S over een long-lasting batterij die tot drie maanden meegaat wanneer deze volledig opgeladen is en via de meegeleverde USB-kabel opgeladen kan worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.