Ads Top

Nokia introduceert drie Lumia-smartphones voor Windows Phone 8.1

Nokia heeft op Microsofts Build 2014 drie Lumia-smartphones aangekondigd met Windows Phone 8.1 en diverse exclusieve Nokia-opties. Windows Phone 8.1 is vanaf deze zomer ook beschikbaar via een ‘over the air’-update voor alle huidige Lumia-toestellen met Windows Phone 8.
De nieuwe Nokia Lumia 930 is een ‘flagship’-smartphone die het beste van Microsoft en Lumia op het gebied van video en foto combineert. De Nokia Lumia 635 en Nokia Lumia 630 bieden een volledige Windows Phone 8.1-ervaring en maken Microsoft- en Lumia-innovaties beschikbaar voor een aantrekkelijke instapprijs. De nieuwe toestellen bieden voor het eerst SensorCore voor bewegingssensoren met een laag batterijverbruik en SensorCore SDK, dat ontwikkelaars voorziet van tools om unieke apps te maken, zoals Bing Health and Fitness. Met een select aantal partners draait een pilot met deze SDK.
Windows Phone 8.1 rolt deze zomer – na tests en goedkeuring van partners – uit naar alle bestaande Lumia Windows Phone 8-gebruikers, samen met diverse exclusieve Lumia-mogelijkheden via een ‘over the air’-update: Lumia Cyan. Windows Phone 8.1 introduceert nog meer details in een oogopslag via Live Tiles, toegang tot notificaties in het Action Centre via een eenvoudige swipe-beweging, typen via Word Flow en – eerst in de Verenigde Staten – een persoonlijke en proactieve stemassistent genaamd Cortana. Daarnaast betekent het Windows Phone 8.1 enterprise-pack dat bestaande Lumia Windows Phone 8-toestellen nog beter te gebruiken zijn als zakelijke telefoon.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.