Ads Top

T-Mobile verbetert mobiel bereik binnenshuis

T-Mobile heeft de uitrol van UMTS 900 in de vier grote steden bijna afgerond. Met UMTS 900 wordt de kwaliteit van de mobiele verbinding beter en krijgen veel klanten ook binnenshuis en op kantoor stabieler en sneller internet. De verbeterde dekking is nu al op veel plaatsen beschikbaar in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De uitrol van UMTS 900 gaat verder in de rest van de Randstad en vervolgens in heel Nederland.
Eind 2012 nam T-Mobile deel aan de frequentieveiling. Met maar liefst 15 nieuwe vergunningen heeft T-Mobile toen een ideale combinatie verworven om niet alleen 4G te lanceren, maar ook het bereik en kwaliteit van het 3G-netwerk via UMTS 900 sterk te verbeteren.
De netwerkverbeteringen zijn onderdeel van het omvangrijke netwerkprogramma. Dat programma bestaat uit drie onderdelen. Ten eerste worden forse verbeteringen doorgevoerd op het 2G en 3G-netwerk, waardoor klanten profiteren van sterk verbeterd bereik binnenshuis. Daarnaast bouwt T-Mobile een geheel nieuw 4G-netwerk. Ten slotte verbetert T-Mobile het mobiele bereik op drukke plaatsen, zoals in voetbalstadions en tijdens evenementen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.