Ads Top

LG G Flex komt naar Nederland


De LG G Flex, ’s werelds eerste flexibele smartphone met zelfhelende achterkant komt naar Nederland. Het is ’s werelds eerste smartphone met een verticaal gebogen scherm dat ook nog eens buigbaar is. De buigbaarheid in combinatie met de zelfhelende coating op de achterkant maken de innovatieve G Flex tot een stabieler toestel dat tegen een stootje kan.
De LG OLED beeldschermtechnologie biedt niet alleen het scherpste beeld, maar ook de mogelijkheid het scherm te buigen. Dit komt niet alleen terug in de G Flex, maar ook in LG’s Curved OLED TV en Flexible OLED TV.
In Nederland is de LG G Flex vanaf eind februari 2014 beschikbaar bij onder andere T-Mobile en The Phone House voor een consumentenadviesprijs van 749 euro of in combinatie met een abonnement. Daarnaast is het toestel ook los te koop bij veel telecomwinkels en webshops. De G Flex is al beschikbaar in Azië (Zuid-Korea, Hong Kong en Singapore). In de komende periode zal de G Flex in de Verenigde Staten en Europa beschikbaar komen, later zal het product ook in de rest van de wereld uitgerold worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.