Ads Top

Afhandeling klachten over mobiel bereik onder de maat

De afhandeling van klachten over mobiel bereik door telecomaanbieders is onder de maat. Uit een enquĂȘte van TROS Radar in samenwerking met vergelijkingssite Bellen.com blijkt dat bijna 80 procent van de ondervraagden, die bij de provider klaagt over problemen met mobiel bereik, niet tevreden is over de afhandeling van de klacht.
Geen van de providers onttrekt zich aan deze malaise. Hi scoort het slechtst, 81 procent van de ondervraagden is niet tevreden over afhandeling. Hi wordt op de voet gevolgd door Vodafone met bijna 81 procent. Het minst slecht scoort T-Mobile, maar ook hier is nog bijna 75 procent niet tevreden over de geboden oplossing. Van de ondervraagde KPN-klanten is ruim 78 procent niet tevreden. Bij Tele2 ruim 77 procent. Bij Telfort en Ben bijna 77 procent en bij Hollandse Nieuwe ruim 76 procent.
TROS Radar deed in samenwerking met Bellen.com onderzoek naar het mobiele bereik in Nederland. Dit naar aanleiding van een oproep in TROS Radar waar in drie dagen tijd zo’n 1600 reacties op binnen kwamen. Deze reacties betreffen allemaal mensen die structurele problemen hebben met hun bereik.
30 procent van de ondervraagden klaagt over de problemen met mobiel bereik bij zijn provider. In bijna 30 procent van de gevallen erkent de provider het probleem, maar doet deze niets om het probleem op te lossen. In bijna 18 procent van de gevallen geeft de provider aan dat iemand in een witte vlek woont, een plek waar je nooit bereik hebt, en dus geen oplossing te kunnen bieden.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.