Ads Top

GALAXY Note 10.1 onthuld

Samsung heeft de GALAXY Note 10.1 onthuld. Het 10 inch grote scherm heeft een viermaal grotere pixeldichtheid dan de originele GALAXY Note 10.1. Daardoor geeft de 2014 Edition volgens Samsung een zichtbaar betere kijkervaring. Met de S Pen van de Note 10.1 kun je - net als met de S Pen van de Note 3 – ook de functies Action Memo, Screen Write en S Finder gebruiken om de creativiteit en productiviteit verder te vergroten.
Naast de S Pen is ook S Note vernieuwd. De interface is nog handiger in het gebruik. Ook zijn er functies toegevoegd om nog makkelijker met de S Pen handgeschreven notities te maken. M
De schermgrootte van 10 inch maakt multitasken makkelijk. Met Multi Window kun je afzonderlijke delen van dezelfde applicatie draaien en de S Pen gebruiken om content te slepen van het ene naar het andere window. Via Pen Window teken je een window van welke grootte dan ook, waarna je direct toegang hebt tot unieke in-applicatiemogelijkheden, zoals YouTube of calculator.
Met de GALAXY Note 10.1, 2014 Edition, breng je bovendien je favoriete bronnen samen in een handig dashboard. Van daaruit heb je direct toegang tot je content die in magazinestijl aan je wordt gepresenteerd.
De nieuwe GALAXY Note 10.1 biedt een scala aan content van partners, waardoor nog meer mogelijkheden voor entertainment, creativiteit en productiviteit binnen handbereik zijn. Zo geeft Samsung Content Gifts je gratis toegang tot content van toonaangevende uitgevers zoals Bloomberg, BusinessWeek en The New York Times. Of gebruik gratis apps zoals Autodesk Sketchbook for GALAXY en de Twitter app die is afgestemd op de nieuwe Note. Je vindt nieuwe content overigens heel makkelijk. De Samsung Apps widget leidt je direct naar extra content die Samsung je gratis aanbiedt.
De GALAXY Note 10.1, 2014 Edition, komt in Nederland uit in het vierde kwartaal in een WiFi-versie en een WiFi én LTE-versie in Jet Black en Classic White. Beide versies hebben 32 GB geheugen en Micro SD. De adviesverkoopprijs is vanaf 599 euro, inclusief BTW.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.