Ads Top

LG onthult G2

LG Electronics (LG) onthulde vandaag haar nieuwste smartphone, de LG G2. Zo’n 700 gasten uit meer dan 30 landen verzamelden zich in het Lincoln Center in New York voor de wereldwijde introductie van het toestel. De LG G2 geeft een volledig nieuwe invulling aan het smartphone design doordat alle knoppen op de achterkant van het toestel zijn geplaatst. Hierdoor is het de eerste smartphone ooit die geen enkele knop op de zijkant van het toestel heeft. Uit onderzoek bleek dat hoe groter de telefoon werd, hoe moeilijker het werd om de zijknoppen goed te kunnen bereiken. Het verplaatsen van de belangrijkste knoppen naar de achterkant van de telefoon gaf gebruikers meer controle.
Door lang te drukken op de volumeknoppen op de achterkant kunnen gebruikers QuickMemoTM en de camera activeren, waardoor het maken van notities en zelfportretten zelfs nog makkelijker wordt. En als de LG G2 met het beeldscherm naar boven ligt, hoeft de telefoon niet te worden opgetild om op de aan-/uitknop op de achterkant te drukken. Met KnockON kan de LG G2 worden ingeschakeld door tweemaal op de display te tikken.
De LG G2 is voorzien van een 5,2-inch Full HD-display. De GRAM technologie vermindert het energiegebruik van het display tot wel 26 procent bij een stilstaand beeld en vergroot de totale gebruikstijd op het toestel met circa 10 procent. Dankzij een royale batterij van 3000 mAh die zo is gevormd dat er maximaal gebruik wordt gemaakt van de beperkte binnenruimte, is de LG G2 meer dan klaar voor een hele dag werken.
De LG G2 kent ook een Optical Image Stabilizer-technologie (OIS) om onscherpte te voorkomen. Hierdoor worden helderdere en scherpere beelden mogelijk.
De LG G2 is de eerste smartphone op de markt die content afspeelt op 24 bits/192 kHz HiFi en die geluid van studiokwaliteit produceert, zelfs veel beter dan dat van een cd. Op de LG G2 kunnen consumenten nu kraakhelder geluid horen, iets dat eerder op een smartphone onmogelijk was.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.