Ads Top

HTC Desire 500 met super camera

HTC introduceert de HTC Desire 500 in Europa, een krachtige mid-range telefoon met een 1,2 GHz quad-core processor, HTC BlinkFeed en Video Highlights. De HTC Desire 500 is ontworpen voor gebruikers die een superieure mobiele ervaring zoeken voor een goede prijs, zo meldt het bedrijf. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Lacquer Black en Glacier Blue waarmee het een stijlvolle uitstraling heeft.
Met de 8 megapixel camera van de HTC Desire 500 kun je ieder moment vastleggen en delen. Deze camera combineert de HTC ImageChip processor om spectaculaire shots te kunnen maken met HD-video
De HTC Desire 500 brengt verder het populaire HTC BlinkFeed naar de Desire-serie. Met HTC BlinkFeed wordt je homescreen getransformeerd naar een livestream van sociale netwerken en nieuws waarmee je in één oogopslag de nieuwste content kunt zien. Door gebruik te maken van lokale en wereldwijde content biedt BlinkFeed dagelijks nieuws uit meer dan 10.000 artikelen van media als het ANP, MTV, Elle, Quote, Esquire, Vice en Tweakers.
Met een 1,2 GHz quad-core processor biedt de HTC Desire 500 bovendien de mogelijkheid op een hoge snelheid te multitasken, browsen en mobiel te gamen. Met een slot voor een microSD-kaart met ondersteuning tot 64GB, kom je nooit ruimte tekort voor de belangrijkste foto’s, video’s, apps en games.
De HTC Desire 500 is beschikbaar vanaf begin september. De consumentenadviesprijs bedraagt 249,00 euro inclusief BTW, exclusief abonnement.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.