Ads Top

SecureLink richt nieuwe WLAN in bij gemeenten

SecureLink heeft de Europese aanbesteding voor WLAN gewonnen die door de gemeenten Bergen op Zoom, Etten-Leur, Moerdijk, Roosendaal en Tholen gezamenlijk is uitgezet. Het contract heeft een looptijd van 5 jaar, met een optie op verlenging van nog eens 2 jaar.
In deze aanbesteding zijn de gemeenten op zoek naar een partij die hen kan ondersteunen bij het inrichten van een wireless omgeving die het hen mogelijk maakt de internetvoorzieningen voor medewerkers, klanten en gasten op een flexibele en veilige wijze in te richten.
Tussen enkele van deze gemeentes bestaat al een verregaande vorm van samenwerking. Dit WLAN project is echter het eerste project dat in de huidige samenwerkingsvorm in de markt is gezet. Hoewel het geen Shared Service Centre betreft, is het wel mogelijk de nieuwe WLAN oplossing centraal te managen, waardoor de onafhankelijkheid van de verschillende gemeentes behouden wordt.
SecureLink heeft het ontwerp van deze nieuwe omgeving gemaakt op basis van de Instant Access Points van Aruba Networks, waarbij de WiFi controller in de Access Points zelf is ingebouwd. Deze oplossing biedt de gemeentes de flexibiliteit en de veiligheid die van de nieuwe wireless infrastructuur gewenst is, waarbij is gebleken dat SecureLink de partij is met het juiste niveau van expertise om de gemeentes in het verdere traject te adviseren en te ondersteunen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.