Ads Top

Ruim helft Nederlanders vindt 4G te duur

52 procent van de Nederlanders vindt op dit moment 4G nog te duur. Dit heeft de nieuwssite MobiLeaks.nl onderzocht, die haar bezoekers de volgende vraag voorlegde: 'Ga jij over op 4G?'. Een derde van de ondervraagden gaf aan wel geïnteresseerd te zijn in het snellere internetnetwerk. 14 procent heeft op dit moment helemaal geen interesse om een mobiel abonnement af te sluiten met de vierde generatie internetverbinding.
Dat de meerderheid van de mensen op dit moment 4G nog te duur vindt is niet vreemd. Zo betaal je bijvoorbeeld bij Hi ­ die al 4G aanbiedt in combinatie met een beperkt aantal smartphones ­ voor het snellle netwerk zo'n 195 euro meer over 2 jaar dan de duurste 3G bundel bij de provider. Dit is natuurlijk een aanzienlijk bedrag en voor veel mensen lijken de voordelen van een snellere internetverbinding niet op te wegen tegen de kosten.
Van de 856 respondenten heeft een derde wel interesse in 4G. 19 procent hiervan is van plan om nog dit jaar een mobiel abonnement aan te schaffen met de opvolger van 3G. 15 procent is van plan om dit in 2014 te gaan doen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.